Om Marknaden

KALMAR UNDER MARKNADEN

Kalmar är en stad full av kontraster – Historiska byggnader, kullerstensgator och vackra parker som ger staden dess charm och karaktär. Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, pubar, underhållning, museum och mycket mer. Detta är några av anledningarna till att Kalmar har blivit utsett till Sveriges sommarstad flera år i rad, och vi vill nu även hylla Kalmar under vintersäsongen! 

Upplev fantastiska Kalmar i december där gator och torg juldekoreras för att välkomna er till Kalmar Julmarknad! Under tre dagar kommer Kvarnholmen att sprida glädje, dofter och smaker som utstrålar jul och alla dess fördelar. En mysig julmarknad med genuina utställare som med stolthet visar upp sina hantverk inom olika branscher. 

Smaka, inspireras, handla och njut. 

 Kalmar stad har en mängd olika aktiviteter att sysselsätta sig med under sitt besök. Under julmarknaden så kommer man att som vanligt besöka de lokala butikerna, restauranger och pubar för att förbättra upplevelsen ytterligare. Kalmar Julmarknad är tänkt att fungera som en mötesplats för alla som vill, stora som små. Ett ypperligt tillfälle att komma ut och fånga dagen, kanske med en varm choklad och en kringla i handen. 

Mer allmän information om Kalmar hittar du här…   

 

Välkommen! 

öoaskflak

Vanliga frågor

Photo by Sweta Meininger on Unsplash

Hitta hit

Photo by Gareth Harper on Unsplash

Öppettider

fsakdas

Karta ÖVER MARKNADEN