För utställare
2022

Intresseanmälan 2022

Kontakta oss eller fyll i nedan formulär så hör vi av oss.

Utställare 2022

Kalmar Julmarknad på Kvarnholmen lockar besökare från hela Kalmar då inträdet är fritt och alla är välkomna. Kalmar Julmarknad erbjuder en unik julkänsla då vi arbetar mycket med att skapa en miljö som är fylld med lampor och dofter som utstrålar jul utöver det vanliga. Denna stämningsfulla miljötillsammans med både genuina hantverkare och mathantverkare utgör tillsammans en julmarknad som är värd att återkomma till. Vi söker hela tiden efter genuina egentillverkade hantverk samt småskalig producerad mat för att erbjuda en marknad med toppkvalité. Är du och intresserad av att veta mer så är det bara att höra av sig så berättar vi mer. Vi erbjuder även ett marknadsföringskoncept där ni får synas på hemsidan, på våra sociala medier, och när det väl närmar sig, blir ni även presenterade i årets jultidning.  

Vi vill att du som hantverkare och matproducent känner dig trygg då ni är den viktigaste beståndsdelen under marknaden mer era produkter och hantverk. Vi på Kalmar Julmarknad är därför mycket måna om att även ni ska få en så bra upplevelse som möjligt. Som utställare på Kalmar Julmarknad har du alltid direkt kontakt med ansvariga, vad det än gäller från anmälan till under uppackning, genomförande och även efter marknaden. Vi på Kalmar Julmarknad är måna om att vara på plats och synliga för att ge dig bästa möjliga service före, under och efter marknaden.  

 

Ny som utställare?  

Har du inte deltagit på Kalmar Julmarknad tidigare?   

Kontakta gärna vår projektledare Annie Jakobsson på
tel 46 480-490 470 eller annie.jakobsson@partykompaniet.se så berättar vi mer om marknaden och hur det kan se ut för just dig. Vi är alltid intresserade av kontakt med nya och intresserade utställare inom både hantverkare och mathantverkare. Grundkravet är att det du säljer ska vara egentillverkat.